Visualiseringer får visioner til at lette

Luftskib6_KNARR_mere nordpol.jpg

Energiselskaber benytter i stigende grad grafikker og levende billeder til at vise, hvad de har gang. KIRT x THOMSEN, der leverer visuelle ydelser og innovationsrådgivning, har sikret sig en interessant platform ved at synliggøre, hvordan naceller, vinger og tårne til vindmølleparker kan blive transporteret med kæmpestore luftskibe.

Ét billede er stærkere end 1.000 ord.

Den sandhed tager mange energiselskaber til sig ved at visualisere, hvad de har gang i. KIRT x THOMSEN er et af de firmaer, der leverer de illustrationer, der eksempelvis kan bruges til at styrke interne processer, projekter og borgerrettet kommunikation.

– Øjne kan opfange budskaber på et splitsekund, så visualiseringer kan bruges til at skabe et hurtigt overblik, der kan bruges til de videre diskussioner om teknologiudvikling og businesscases, siger arkitekt og industriel designer Rune Kirt fra KIRT x THOMSEN.
https://www.danskenergi.dk/artikler/visualiseringer-far-visioner-til-lette

Rune Kirt